Zeewolde krijgt centrumcoördinator

Zeewolde krijgt een centrumcoördinator. Renate Slokker, die met haar eigen bedrijf Recity actief is op het gebied van  retailadvies en centrummanagement, begint in april met haar werkzaamheden om het centrum van Zeewolde verder uit het slop te halen.

Actiewijzer Wij.Samen.Zeewolde
De aanstelling van een centrumcoördinator vloeit voort uit de Actiewijzer Wij.Samen, die ertoe moet bijdragen dat het centrum van Zeewolde toekomstbestendig wordt. In een persbericht zegt de projectgroep Wij.Samen.Zeewolde dat Renate Slokker over de eigenschappen beschikt die volgens de projectgroep horen bij een centrumcoördinator, namelijk: coördinerend, verbindend, samenwerkend, organiserend, initiërend en enthousiasmerend. “Ze is geboren in een ‘retailnest’ en ze leerde het ondernemen van huis uit”, zegt de projectgroep. “Ook heeft zij in de loop der jaren op verschillende manieren samengewerkt met zelfstandige ondernemers, de gemeente Harderwijk en maatschappelijke organisaties.” Volgens de projectgroep weet Renate Slokker hoe het is om ondernemer te zijn en is zij bovendien goed bekend met de wet- en regelgeving.

Op 4 april, tijdens de algemene ledenvergadering van de Vereniging Centrumondernemers, wordt Renate Slokker voorgesteld aan de centrumondernemers.