Van Z.. tot Z.. Wandeltocht live te volgen

De 24-uurs wandeltocht Van Z.. tot Z.. over 110 km die op 11 en 12 september wordt gehouden zal live te volgen zijn op Lokale Omroep Zeewolde (LOZ). De live verslagen worden uitgezonden op de evenementenfrequentie 107.00 FM.

“LOZ heeft de vergunning voor 107.00 FM speciaal voor de ‘Z tot Z’ wandeltocht en de cultuurmarkt aangevraagd”, aldus Jan van de Beek, voorzitter van de LOZ. “Wij vinden het belangrijk dat de inwoners van Zeewolde worden geïnformeerd over de activiteiten die plaatsvinden in onze gemeente.”

“Het is voor ons alweer de vijfde jaargang dat LOZ deze evenementen verslaat en onze vrijwilligers verheugen zich er op”, vervolgt Jan vd Beek. “Ruim 24 uur zullen ze in touw zijn, om de wandelaars te vergezellen tijdens hun wandeltocht, maar ook om de thuisblijvers te informeren over de prestaties van de wandelaars.”  Op zaterdag 12 september zal LOZ niet alleen de wandelaars volgen maar ook uitgebreid verslag doen van de Cultuurmarkt die plaats vindt op het Kerkplein in Zeewolde.

De marathonuitzending, die eindigt op zaterdagavond 20.00 uur, zal niet alleen op de etherfrequentie FM 107.00 te volgen zijn, maar ook via de website, www.lokaleomroepzeewolde.nl en op smartphones via de gratis app Tune-In.

 

Leave a Comment