Tweede fase bouwproject MAC3PARK Kantoorvilla’s Dronten van start

Eerste paalDronten, 03 Juni 2016 /EZPress/ Dirk Minne Vis, wethouder van de gemeente Dronten, slaat op vrijdag 3 juni samen met Bob Breemhaar de eerste paal van de tweede kantoorvilla aan De West. MAC3PARK realiseert de komende jaren aan De West in totaal vijf kantoorvilla’s. Met de start van de tweede fase loopt de realisatie van dit prestigieuze bouwproject goed op schema.

Het bouwproject is een initiatief van de Dronter multi-ondernemer Meine Breemhaar. Bij de start in 2014 werd de realisatie van dit nieuwbouwproject een mijlpaal in de kantoorbranche genoemd. Landelijk is er veel leegstand, maar voor bijzondere en unieke kantoorprojecten is de belangstelling nog steeds groot.

Eerste paal 2e fase kantoorvilla's Dronten_2
Op de foto vlnr : Wethouder Dirk Minne Vis, Henk Stoel van Prosu Media Producties, Marian Mulder van Metafoor Vastgoed en Software, Bob Breemhaar, Ben Claessens van Profiel Producties.
Dronten, dat met 16 andere gemeenten deel uitmaakt van de regio Zwolle, onderscheidt zich met dit kantoorproject nadrukkelijk. De Kantoorvilla’s aan De West gelden als het neusje van de zalm en ze mogen rekenen op belangstelling van bedrijven die inspirerende locaties zoeken waar het bovendien prettig werken is. De moderne kantoorvilla’s zijn bij uitstek geschikt voor bedrijven met een herkenbare identiteit en die zich daarmee in de markt willen onderscheiden.

Prosu Databased Marketing, sinds 1992 het toonaangevende bureau voor één-op-één marketing in de agribusiness in de Benelux, nam afgelopen jaar zijn intrek in de eerste villa aan de Terminator 1. In het representatieve gebouw worden door Prosu vele workshops en trainingen gehouden voor specialisten uit binnen- en buitenland.

Als eerste huurders voor de tweede kantoorvilla hebben zich Prosu Media Producties uit Dronten en uitgeverij Profiel Producties en Metafoor Vastgoed en Software, beide uit Lelystad gemeld.

Meer over dit fraaie kantoorproject in het groen vindt u hier

Leave a Comment