Netwerkdagen Noordoostpolder & Urk maken plaats voor provinciebreed evenement

De Regio Netwerkdagen Noordoostpolder & Urk die elk jaar in Emmeloord worden heten voortaan de Regio Netwerkdagen Flevoland. Het verandert van een plaatselijk evenement in een provinciaal evenement. 

Flevoland kent een sterke economische groei, aldus het CBS (lees artikel). De behoefte aan provinciebrede zakenevenementen neemt ook in Flevoland toe. Het grote succes van de 2015 editie van de Flevopenningen – het gala in Dronten trok 440 deelnemers – is daar een goed voorbeeld van. Locale activiteiten zullen vooral gericht zijn op bedrijven die binnen hun eigen gemeentegrenzen actief willen zijn. Reikt de ambitie verder en zoeken bedrijven de schaalvergroting vooral provinciebreed, dan biedt een regionale beurs als Netwerkdagen Flevoland mogelijkheden. De beurskeuze in Flevoland wordt ook groter, want eveneens in september staat er een provinciebrede zakenbeurs gepland: het Flevo Zakenfestival dat op 22 en 23 september op de luchthaven Lelystad wordt gehouden (lees artikel).

De Regio Netwerkdagen Flevoland vinden plaats op 21 en 22 oktober in het Bosbadhal complex te Emmeloord. Voor het zakelijk publiek is de beurs op beide dagen geopend van 14.00 tot 21.00 uur. Voor meer informatie: kijk op www.netwerkdagen.nl

Leave a Comment