KMM Inhouse-dag voor economiestudenten VU Amsterdam

Almere, 24 Maart 2016 /EZPress/ – Tweeëndertig studenten van de faculteit Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit Amsterdam hebben onlangs op de Creative Campus in Almere deelgenomen aan een inhouse-dag georganiseerd door de KMM-groep. Zij kregen ondermeer een expertcollege van KMM-directeur Meine Breemhaar over het onderwerp ‘Strategie`.

Sinds 2014 werkt de KMM Groep mee aan de Inhouse-dag die de Aureus faculteitsvereniging in het kader van de European Study Trip organiseert. Met de European Study Trip richt Aureus zich voornamelijk op een groep gemotiveerde en geselecteerde eerste- en tweedejaars studenten die door middel van Inhouse-dagen bij diverse bedrijven in binnen- en buitenland kennis maken met hun toekomstige werkomgeving.

Na de strategische bedrijfsverkenning door Meine Breemhaar werd er een bezoek gebracht aan Bright Composites en Karmac Facilitair, die beide op de Creative Campus zijn gevestigd.
Vervolgens kregen de economiestudenten na een toelichting door Pitteloo Capital directeur Richard Beers een business case voorgeschoteld, waarover ze een investeringsadvies konden uitbrengen. De studiemiddag werd afgesloten met een vragenronde en konden de studenten met de heer Meine Breemhaar in discussie gaan over actuele economische zaken.

Foto: De groep studenten van de faculteit Economische Wetenschappen van de VU-Amsterdam op de Creative Campus van MAC3PARK in Almere.

Leave a Comment