HOLISAN krijgt 10 millle om een voedingssupplement naar de markt te brengen

Holisan BV, één der bekendste importeurs en distributeurs van ayurvedische kruidenpreparaten en massageoliën, krijgt een ontwikkelvoucher HUMANIMAL – ONE HEALTH  van € 10.000 om de eerste productie en verkoop op te starten van het voedingssupplement PROSTAPREV. Daarmee wordt een bijdrage geleverd aan het onderzoek naar de preventieve werking van het voedingssupplement op prostaatkanker.  

Emeritus hoogleraar Urologie Fritz Schröder ontwikkelde ooit een voedingssupplement voor de verbeterde werking van de prostaat. De wetenschappelijk onderbouwde receptuur lag jarenlang op de plank bij grote bedrijven, die er echter niets mee deden. Dat gaat nu veranderen, want in een samenwerkingsverband met de patiëntenorganisatie Stichting Prostaatkanker zijn de Lelystadse bedrijven Arspro Pharma B.V. en Holisan de partijen die mede dankzij de ontwikkelvoucher het veelbelovende middel uiteindelijk naar de markt brengen.

Door het cluster Life Sciences & Health bedrijven in Flevoland – die samen een uitvoeringsagenda hebben ondertekend om te werken aan de gezondheid van mens en dier onder de noemer HUMANIMAL – ONE HEALTH – ontstaat er nieuwe bedrijvigheid  aangejaagd door de Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland.

Meer info over Humanimal klik hier.

Leave a Comment