Hét netwerkevenement voor Flevoland en omstreken heet M2O

Op vrijdag 28 augustus vindt er een netwerkevenement plaats voor en door ondernemers georganiseerd. Dit pop-­up evenement is het vervolg van het succesvolle Runway to Opportunities R2O wat vorig jaar oktober in de Catalina Hangar (Lelystad Airport) plaatsvond. Dit jaar spreekt de organisatie over Maintenance to Opportunities (M2O), een wat criptische titel waarmee (netwerk)onderhoud voor kansen wordt bedoeld.

De zes Flevolandse Bedrijfskringen organiseren het informatieve evenement samen met VNO/NCW, De Diamant van Midden Nederland, bedrijvenkring Nunspeet en bedrijfskring Harderwijk. In eerste instantie was de voorgenomen uitbreiding van Lelystad Airport de aanleiding voor dit evenement, maar dit jaar is ook de Floriade 2022 onderdeel van het programma. Vorig jaar lag de organisatie van het evenement grotendeels in handen van Bedrijfskring Lelystad. Dit jaar zal Ondernemers Vereniging De Driehoek (OVDD) dit voor haar rekening nemen. “We gaan zeker niet in de schoenen staan van ondernemers, maar willen hen graag informeren over de kansen en mogelijkheden die deze twee enorme economische ontwikkelingen in Flevoland kunnen bieden”,  zegt OVDD voorzitter Hester Vroegop. Een aantal keynote sprekers zorgt daarbij voor de nodige inspiratie.

Met Mechanisch Erfgoed Centrum in Dronten heeft de organsiatie gekozen voor een bijzonder locatie. DIt musem zal pas volgend jaar officieel worden geopend, maar nu reeds kan men er een kijkje nemen. Na het officiële programma is er voldoende gelegenheid om te netwerken, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Aanmelden kan via www.ondernemers­‐evenement.nl, ook is het mogelijk om een ruimte te huren voor bedrijfspresentaties. De organisatie rekent op circa 500 bezoekers.

Leave a Comment