HAL24 in Almere-Haven gaat door

HAL24, het in moeilijkheden geraakte concept voor een creatieve broedplaats in Almere Haven, maakt een doorstart. Als pandeigenaar neemt MAC³PARK alle huurcontracten van de HAL24 onderhuurders over en zet het kansrijke concept voort. Het project wordt voortaan geleid door MAC³PARK marketing & sales manager Lisanne Kesting.

Het H24 project werd 18 maanden geleden gestart door John Meijer, die als hoofdhuurder van De Steiger 24 het initiatief nam voor een creatieve broedplaats. In de grote hal, die werd omgedoopt tot HAL24, richtte hij een creatief plek in voor onder meer kunstenaars en creatieve ondernemers.

Het HAL24 concept is geïnspireerd op de kringloop, het hergebruik van spullen die anders weggegooid worden. Daarbij dient HAL24 als een springplank voor startende ondernemers en ambachtslieden die op een inspirerende  plek bij elkaar worden gebracht en op die manier samen kansen creëren.

HAL24-pandeigenaar MAC³PARK  is in Almere onder andere bekend van de grote Creative Campus aan de Bolderweg op industrieterrein De Vaart. Ook hier realiseert MAC³PARK momenteel  een creatieve broedplaats. Deze is gericht op startende ondernemers die hulp nodig hebben om hun kansrijke ideeën naar de markt te brengen. Ook de (toekomstige) huurders van HAL24 kunnen rekenen op de begeleiding van MAC³PARK. Als grootste aanbieder van zakelijk vastgoed in Flevoland zet MAC³PARK zich al vele jaren in om initiatiefrijke ondernemers  te ondersteunen en nieuwe kansen te bieden.

Leave a Comment