Flevolandse team TOPZORG makelaars uitgebreid

Het team van TOPZORG makelaars in Flevoland is uitgebreid met de komst van Toon van Steen. In de Noordoostpolder en omgeving gaat hij mensen helpen bij het vinden van het huis dat perfect bij hun woonwensen aansluit. TOPZORG makelaars richt zich op aan- en verkoop van alle huizen maar is gespecialiseerd in levensloopbestendige woningen waarin mensen langer, gerieflijker en veiliger kunnen wonen. Van Steen: “De eerste vijfentwintig huiseigenaren die via TOPZORG makelaars hun woning te koop zetten, ontvangen korting op de opstartkosten.” Het kantoor is gevestigd aan de Noordzijde 2-A in Emmeloord.

Recent heeft Van Steen de TOPZORG opleiding levensloopbestendig wonen met goed gevolg afgerond en ontving hij het bijbehorende certificaat. De TOPZORG makelaar speelt in op de door de overheid aangemoedigde trend om langer zelfstandig thuis te wonen. Veel makelaars laten tegenwoordig steeds meer zaken over aan de klant, maar TOPZORG makelaars breidt zijn dienstenpakket juist uit. Verhuisservice, een opruimcoach, een gecertificeerde aannemer en installateur voor aanpassingen aan de bestaande woning behoren tot de extra service.

Levensloophuis
Van Steen: “Als TOPZORG makelaars richten we ons op aan- en verkoop van elk type woning en in het bijzonder op levensloopbestendige huizen. We merken dat naast senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, ook de ‘jongere oudere’ geïnteresseerd is in levensloopbestendig wonen. Want hoe fijn is het om als vijftiger in een drempelvrij huis te wonen met bijvoorbeeld brede deuren en een slaapkamer en badkamer beneden. Mocht je in de toekomst zorg nodig hebben, dan hoef je niet ad hoc te verhuizen. Een levensloophuis is echt voor iedereen.”

Meer TOPZORG makelaars
Afgelopen zomer is de nieuwe formule gelanceerd. Makelaar en taxateur Monique Uffen was in Almere de eerste TOPZORG makelaar en is blij met de uitbreiding van team Flevoland: “De vraag is groot, dan is versterking natuurlijk ontzettend fijn. We zoeken nog meer TOPZORG makelaars in en buiten Flevoland.

Meer info: www.topzorgmakelaars.nl

Fotobijschrift:  vlnr: Monique Uffen, Toon van Steen, trainer Petra Botter en secretaresse Marie-Christine (eigen foto)

 

 

Leave a Comment