Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cross Networking

23 april 2015 @ 16:00 - 18:30

Cross Networking is een netwerkbijeenkomst van de WTC Business Club, de Bedrijfskring Zeewolde en de Vereniging Bedrijfskring Almere. De economische dynamiek in Zeewolde is hoog. Zeewolde kent een verscheidenheid aan nationaal en internationaal opererende bedrijven. Goed om kennis te gaan maken met deze actieve groep ondernemers en te bespreken wat ons als ondernemers verbindt.

Vanuit Zeewolde heeft Loko IT-Specialisten een aantal jaren terug besloten om ook een vestiging te openen in Almere. Wat is hun motivatie geweest en misschien nog belangrijker wat heeft het opgeleverd. Ferry Schrijnewerkers van Loko IT Specialisten vertelt u de ervaringen en de impact van deze beslissing voor de organisatie.

De V(ereniging) B(edrijfskring) A(lmere) komt op voor de belangen van Almeerse ondernemers en ondernemers die in Almere willen netwerken. Mede door haar kennis en organisatiegraad is de VBA voor tal van onderwerpen een gezaghebbende gesprekspartner van overheden en instanties.

WTC Business Club is een actieve groep ondernemers die zich thuisvoelt in de dynamische wereld van WTC’s. Zij beschouwen het WTC Almere als dé zakelijke netwerkclub van Almere én willen daar deel van uitmaken. Kennis maken, kennis delen en kennis halen zijn de belangrijkste kernwaarden.

Gegevens

Datum:
23 april 2015
Tijd:
16:00 - 18:30

Organisator

WTC/BKZ/VBA
Website:
www.bedrijfskringzeewolde.nl

Locatie

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
Almere, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
(0)36 - 548 50 20