Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BKL – Meetingpoint

21 mei 2015 @ 17:00 - 20:30

De BKL Meeting Point is de maandelijkse informele bijeenkomst van de vereniging. Hierbij biedt de Bedrijfskring haar leden en introducés de gelegenheid om elkaar in een gezellige ongedwongen sfeer te ontmoeten. Dit organiseren wij vanaf 1 januari 2015 op de 3e donderdag van de maand vanaf 17.00 uur op verschillende locaties. Bij deze bijeenkomsten zijn de drankjes voor eigen rekening en de hapjes voor rekening van de (horeca) ondernemer.

Meld je nu aan: 21 mei Meeting Point XXL BKL 40 jaar!

Dit jaar bestaat BKL 40 jaar! Dat wordt gevierd tijdens het extra feestelijke Meeting Point in de Meeuwenhoeve. Komt u ook? aanvang om 17 uur.

Op 21 mei viert de BKL het 40 jarig bestaan Naast het netwerken en de pitches van nieuwe en bestaande leden zal er onder het genot van muziek van de band Soular Flare een hapje en een drankje voor u klaarstaan.

De BKL vraagt deelnemers foto’s, anekdotes mee te nemen en te delen met de aanwezigen. Kleding thema is vrij maar  spijkerbroeken zijn welkom en ook kleding uit de jaren 70.

>>>U dient zich voor deze Meeting Point aan te melden vanwege de reservering van de catering. BKL leden kunnen zich aanmelden via http://www.bedrijfskring.nl/formulieren/bkl-40-jaar. Per lidmaatschap kunt u kosteloos twee personen (seniorleden 1 persoon) aanmelden. Indien u met meer dan twee personen (seniorleden 1 persoon) wenst te komen betaalt u €35,00 per persoon.

Gegevens

Datum:
21 mei 2015
Tijd:
17:00 - 20:30

Organisator

Website:
http://www.bedrijfskring.nl

Locatie

Meeuwenhoeve
Meeuwenweg 28
Lelystad,
+ Google Maps