Eerste exemplaar SUCCES Magazine voor Zeewolder burgemeester Gerrit Jan Gorter

Zeewolde, 20 December 2015 /EZPress/ – Het eerste exemplaar van het Zeewolder ondernemersblad SUCCES Magazine is op vrijdag 18 december tijdens een feestelijke bijeenkomst in het strandpaviljoen Kaap Flevo aan de burgemeester van Zeewolde Gerrit Jan Gorter overhandigd.

SUCCES Magazine is een uitgave van de Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) en is volledig gewijd aan de verkiezing van de Ondernemer van het jaar 2016. Al 11 jaar organiseert de Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) deze verkiezing. Ieder jaar worden er drie bedrijven genomineerd. Dit jaar zijn dat: ConDoor Industrial Doors; Consenza en JWB Communicatie. De verkiezing van de Zeewolder Ondernemer van het Jaar 2016 wordt mogelijk gemaakt door de sponsors Lentink De Jonge, Rabobank Flevoland en Zeewolde Zakelijk.

In SUCCES Magazine komen de genomineerden in interviews uitgebreid aan het woord. Ook met de tien oud-winnaars sprak de redactie van de 40-pagina tellende glossy. Hoe verging het hen en wat hebben zij bereikt nadat zij de titel Ondernemer van het Jaar kregen?

Het eerste exemplaar van SUCCES Magazine werd door BKZ oud-voorzitter Edwin Vels aan burgemeester Gerrit Jan Gorter overhandigd. Het magazine wordt onder alle ondernemingen van Zeewolde verspreid en zal via diverse uitgeefpunten in Zeewolde ook beschikbaar zijn voor het brede publiek. Burgemeester Gerrit Jan Gorter toonde zijn waardering voor de inzet van de Bedrijfskring Zeewolde om Zeewolde als ondernemersvriendelijke gemeente te blijven positioneren. “Actieve bedrijfsverenigingen zijn heel belangrijk voor het ondernmersklimaat. In Zeewolde hebben we met de BKZ  én met VZO waarin de centrumondernemers zijn verenigd twee zeer betrokken partijen en dat is goed voor de economie en de welvaart in ons dorp”, zei Gorter. Burgemeester Gorter richt zich tradioneel tot ondernemend Zeewolde tijdens de verkiezingsavond van de Ondernemer van het Jaar. Deze altijd drukbezochte bijeenkomst wordt dit keer gehouden op 7 januari in Paviljoen De Verbeelding, aanvang is 19.30 uur.

Onder voorzitterschap van Vels besloot het bestuur eerder dit jaar om promotioneel meer aandacht te besteden aan de verkiezing van de Zeewolder Ondernemer van het Jaar. Naast SUCCES Magazine is er ook een website www.ondernemervanhetjaarzeewolde.nl waar veel informatie over de genomineerden en de oud-winnaars wordt gegeven. Op de website staat ook een digitale versie van SUCCES Magazine. SUCCES Magazine en de website zijn in opdracht van de BKZ gerealiseerd door SteijgerComm uit Zeewolde.

Digitaal

SUCCES Magazine Zeewolde

 Vlnr.: Wilco van Zon, Hans Polet beiden van Zeewolde Zakelijk, burgemeester Gerrit Jan Gorter, Peter Jan de Boer van Lentink De Jonge, Rixt Dijkstra waarnemend voorzitter BKZ, Astrid Stoops oud-bestuurslid BKZ, Wim van den Noort voorzitter VBZ en Edwin Vels oud-voorzitter BKZ. Foto: SteijgerComm

 

COMMENTS

Leave a Comment