Door Redmatters gebouwde website in de prijzen

 

De website die Redmatters heeft gecreëerd voor Unique Uitzendbureau heeft de felbegeerde Award ‘Website van het jaar 2015’ gewonnen in de categorie ‘Carrière’.

De Website van het Jaar-verkiezing is een initiatief van MetrixLab in samenwerking met Emerce. Het publiek kon uit liefst vierentwintig categorieën zijn favoriet kiezen, welke beoordeeld werd op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. In elke categorie waren weer twee prijzen te winnen: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score op kwalitatieve kenmerken. De ‘Populairste Website’ is de site met de meeste stemmen. De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en mag zich ‘Dé Website van het Jaar’ noemen. Politie.nl werd door het Nederlandse publiek verkozen tot dé ‘Website van het Jaar 2015’.

De spanning liep gisteravond flink op tijdens de feestelijke uitreiking in de Beurs van Berlage in Amsterdam. In de categorie ‘Carrière’ scoorde Unique als beste website. De site van het uitzendbureau haalde de hoogste score op kwalitatieve kenmerken zoals inhoud, ontwerp, navigatie en aanbevelingsintentie. In de categorie ‘Carriere’ was de website van de Nationale Vacaturebank het populairst.

Begin dit jaar heeft Redmatters de site van Unique compleet vernieuwd: een sterk concept en user experience design, uitgewerkt in een strak grafisch ontwerp. Bert Wisniewski, creative director: “We zien deze Award als waardering voor ons werk en het team. Het was gaaf om betrokken te zijn in de ontwikkeling van deze mooie website en zijn bijzonder trots op deze erkenning van de eindgebruiker.”

 

Leave a Comment