ConDoor Zeewolder onderneming van het jaar

ConDoor is de Zeewolder Onderneming van het Jaar 2016 geworden. Dat werd donderdagavond 7 januari tijdens een zeer druk bezochte verkiezingsavond van de Bedrijfskring Zeewolde in paviljoen De Verbeelding bekend gemaakt. Naast ConDoor waren Consenza en JWB Creatieve Communicatie voor de titel genomineerd.

Juryvoorzitter Edwin Vels maakte bekend dat liefst 50% van het publiek op de verkiezingsavond op 12 november voor ConDoor koos. Voor de jury waren vooral de maatschappelijke betrokkenheid van ConDoor en het gevoerde personeelsbeleid de doorslaggevende factoren. Directeur KeesJan Honig van ConDoor was zeer verheugd met de uitverkiezing, die hij direct opdroeg aan zijn personeel: ‘Zonder de inzet en het enthousiasme van ons personeel was het succes van ConDoor nooit mogelijk geweest”, zei hij tegen Business Flevoland. ConDoor is nu automatisch genomineerd voor de Flevopenning Toponderneming, die op 8 april tijdens het Flevopenningen Ondernemersgala in Lelystad wordt uitgereikt.

ConDoor is een professionele fabrikant van overheaddeuren, voor zowel de consument (ConDoor Garagedoors BV) als voor de industrie (ConDoor Industrialdoors BV). ConDoor is in 1997 opgericht te Nijkerk en bestaat momenteel uit twee afzonderlijke fabrieken. In Zeewolde worden de overheaddeuren in hun totaliteit ontwikkeld en gefabriceerd. In Emmen worden de railsystemen ontwikkeld en gefabriceerd. Beide fabrieken leveren uitsluitend maatwerk, gekoppeld aan de wensen van de klant.

Zie de website van Condoor www.condoor.com

Op de foto vlnr: Jaap Kwant en KeesJan Honig

Leave a Comment