Aftrap MAC3PARK sponsoring sv Lelystad ’67

Lelystad, 28 Oktober 2016 /EZPress/ – Op zaterdagmiddag 5 november voor aanvang van de voetbalkraker sv Lelystad ‘67 (nummer 1) tegen Hierden (nummer 2) wordt op het Sportpark Langezand in Lelystad door MAC3PARK op feestelijke wijze het nieuwe hoofdsponsorschap afgetrapt. De sponsoring door MAC3PARK van sv Lelystad ’67 luidt een nieuwe fase in voor de Lelystadse voetbalvereniging, die volgend jaar zijn 50ste verjaardag viert.

Fokke van Velzen, senior accountmanager van MAC3PARK, zelf een oud-speler van sv Lelystad ‘67, is zeer verheugd met de voortvarendheid waarmee de voetbalclub in deze nieuwe fase de zaken aanpakt. “Het gaat weer goed met sv Lelystad ‘67”, zegt Van Velzen. “En dat is aan de vooravond het jubileum volgend jaar aan alles te zien. Zowel sportief als zakelijk gaat het weer goed met de voetbalclub.” MAC3PARK zet in Flevoland in op sportsponsoring ter ondersteuning van de naamsbekendheid. Bij sv Lelystad ’67 gebeurt dat door middel van shirtsponsoring, boarding langs het veld en naamgeving op de tribune.

Sponsorcoördinator Jan van den Brom, die MAC3PARK als sponsor binnenhaalde zegt: “De sponsoring door zo’n grote partij als MAC3PARK geeft onze club een nieuwe positieve impuls. Je ziet dat terug in de sportieve prestaties en anderzijds in aantrekkelijkheid van de club voor nieuwe sponsoren.”

Op zaterdagmiddag omstreeks 14.00 uur zal er op het hoofdveld in aanwezigheid van vrijwilligers en sponsoren de symbolische aftrap van de sponsoring door MAC3PARK worden gegeven. Gelijktijdig wordt de gerenoveerde tribune, waarvoor het Lelystadse Lansink Schilderwerken en vrijwilligers van sv Lelystad zich de afgelopen weken inzetten, officieel in gebruik worden genomen. Na de voetbalkraker sv Lelystad ‘67 – Hierden gaat het feest met live muziek en onder het genot van een hapje en drankje in de voetbalkantine en in de sponsorhome verder.

Leave a Comment