Acht keer heel bijzonder in Almere

Voor de vierde keer al weer op rij vindt op zaterdag 28 en zondag 29 november a.s. de expositie en proeverij ‘Acht keer zó bijzonder’ plaats. Dit jaar wordt dit winterfair-achtige gebeuren gehouden bij Lodgerie Het Groene Geheim in Almere. Tijdens dit weekend kunt u op deze sfeervolle locatie acht bijzondere, bevlogen mensen met hun kunst, kunstzinnige producten of lekkernijen ontmoeten. Twee dagen lang laten zij u graag proeven van hun kunst, kaas en wijn. 

Zaterdag 28 en zondag 29 november wordt de Kapschuur van Lodgerie Het Groene Geheim, omgeven door een prachtige landschapstuin, omgetoverd tot een waar kunstpaviljoen. Zo is nieuw werk te zien van Angelique Weijers en Judith Stam. Beide kunstenaars verrassen telkens weer met hun geheel eigen en herkenbare stijl. Els Los is aanwezig met haar kunstzinnige kaarsen, die zij zelf heeft gegoten. Deze fraaie nieuw ontworpen kaarsen zullen uw huiskamer in de donkere wintermaanden zeker van sfeer voorzien. De in fraaie kleuren beschilderde zijden shawls van Johanna den Brok zorgen voor een luchtige toets tijdens deze expositie. Ook haar tassen zijn voor de moderne vrouw een echte aanwinst. Het werk van keramisch vormgever Jan Wijers is een echte blikvanger! Zijn opvallende werk is vrolijk, trendy, vol stippen, strepen, goud- en zilveraccenten. Dit jaar doet voor het eerst Walda Mees uit Ermelo mee. Zij maakt beelden in brons en terracotta. Haar liefde voor de natuur in alle verschijningsvormen is haar eindeloze inspiratiebron. Voor de inwendige mens wordt gezorgd door Ardaan de Groot van De Kaasmakerij uit Almere-Haven. Hij vertelt u graag over verschillende kazen, zijn grote passie. En tot slot kunt u uitleg krijgen bij en genieten van een aantal wijnen dat vinoloog Astrid Stoops van KijkopWijn.nl voor u op de proeftafel heeft gezet. Wijnen voor alledag én voor een feestelijke kerst.

Behalve om te genieten van kunst, kaas en wijn, is ‘Acht keer zó bijzonder’ wellicht een goede inspiratiebron om uw sinterklaas- of kerstinkopen te doen.

Entree is gratis. U bent welkom op:
Zaterdag 28 en zondag 29 november van 11.00 tot 17.00 uur.

‘Acht keer zó bijzonder’ vindt plaats in:
De Kapschuur van Lodgerie Het Groene Geheim, Michauxpad 16, 1358 AE Almere.
Ruime gratis parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar!

Meer info: www.achtkeerzobijzonder.nl

Leave a Comment