500 sporters beklimmen volgende week de Mont Ventoux

Lelystad, 26 Augustus 2015 /EZPress/ – Onder het motto Grootverzettegenkanker beklimmen op 3 en 4 september 500 fietsers, handbikers, wandelaars en hardlopers de Mont Ventoux in Frankrijk. Deze zware strijd, die wordt georganiseerd door de Stichting Mont Ventoux, staat symbool voor de zware strijd tegen kanker. De sporters halen geld op waarmee de Stichting Mont Ventoux twee KWF-onderzoeksprojecten naar kinderkanker.

MAC3PARK sponsort nieuw tenue voor sporters tegen kanker

Hoofdsponsor van het Grootverzettegenkanker sportevenement is de Flevolandse vastgoedorganisatie MAC3PARK. Onlangs werd de sponsoring kracht bijgezet met de onthulling van het sport tenue van de deelnemers aan de Mont Ventoux beklimming editie 2015. MAC3PARK senior accountmanager Peter Broer ontving het symbolische eerste shirt uit handen van Henk Hulscher, voorzitter van de Stichting Mont Ventoux.

Succes delen
Tijdens een vrijwilligersavond in Steenwijk werd het nieuwe shirt onthuld. Peter Broer sprak namens de hoofdsponsor: “Als grootste aanbieder van commercieel vastgoed in Flevoland zijn wij trots en enthousiast dat wij op deze manier ons succes kunnen delen en een bijdrage kunnen leveren aan dit evenement. We wensen alle vrijwilligers en deelnemers heel veel succes toe en veel inspiratie toe in Frankrijk.”

Foto: links Peter Broer (Senior Accountmanager MAC³PARK). Rechts Henk Hulscher (Voorzitter Stichting Mont Ventoux)

Leave a Comment